garage nieuw rijswijk

Inkoop en verkoop van alle automerken

Schadeherstel

schade herstel klein

Garage nieuw rijswijk – voor al uw schadeherstel

Garage nieuw rijswijk is de specialist in schadeherstel en schadetaxatie uit Den Haag. Een ongeval met uw auto is altijd vervelend. De uitroep “Het is maar blik” valt vaak na een ongeval, echter moet er na de afhandeling van de aanrijding of ongeluk wel wat met het “blik” gebeuren. Garage nieuw rijswijk helpt u graag bij het herstellen van de schade van uw auto.

Wij doen dit vakkundig en zijn niet aan een specifiek automerk gebonden. Garage nieuw rijswijk is al bijna 85 jaar een betrouwbaar en bekend gezicht in de regio en onze schadeherstel specialisten zullen er alles aan doen om uw beschadigde auto weer in topconditie terug te brengen. Als Garage nieuw rijswijk klaar is met het schadeherstel, is het als het weerzien van een oude bekende!

Garage nieuw rijswijk taxeert en repareert uw autoschade

Ons garagebedrijf neemt u het merendeel van het administratieve werk uit handen. Wij dragen zorg voor een vakkundige taxatie van uw auto. Vervolgens nemen wij contact op met uw verzekering om alle relevante zaken door te geven zodat wij zonder problemen de schade aan uw auto kunnen gaan herstellen.

Na akkoord zorgen onze vakkundige schadespecialisten ervoor dat u uw auto binnen een mum van tijd weer als nieuw voor uw deur kunt parkeren! U heeft bijna geen omkijken naar de administratieve kant van de zaak en het herstel van uw auto. Na een telefoontje kunt u uw herstelde auto weer komen ophalen.

De schadespecialisten van Garage nieuw rijswijk staan voor u klaar om allerhande vragen te beantwoorden en u te voorzien van een gedegen advies omtrent het afwikkelen van autoschade. Met 85 jaar ervaring op zak en een persoonlijke benadering hopen wij uw vertrouwen te mogen winnen en u weer op weg te mogen helpen. Belt of mailt u ons gerust. U kunt alle contactgegevens vinden op de contactpagina van deze website.

contact